شریعت نیوز

SariatNewsAgency

پیشنهاد ویژه

همایش دانش‌آموختگی عین‌العلوم گشت برگزار شد

  • ۳۵۲
همایش دانش‌آموختگی عین‌العلوم گشت برگزار شد

🔹چهل‌وچهارمین همایش دانش‌آموختگی طلاب عین‌العلوم گشت سراوان، صبح امروز چهارشنبه (14 فروردین 1398/ 27 رجب 1440)، با حضور علمای برجسته‌ای از استان‌های سیستان‌وبلوچستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و هرمزگان و با شرکت اقشار مختلف مردم اعم از حوزویان، دانشگاهیان، فرهنگیان و... در مصلای این شهر برگزار شد.

🔹به گزارش خبرنگار اعزامی  شریعت نیوز  ، در این همایش دکتر حسین جامی‌الاحمدی (مدرس و مسئول آموزشی حوزه علمیه احمدیه تربت‌جام)، یارمحمد حسین‌بر (دبیر آموزش‌وپرورش)، دکتر ابراهیم اسماعیلی (استاد حوزه علمیه امام شافعی سیریک/ هرمزگان)، دکتر سیدیحیی فاضلی (استاد حوزه علمیه تعلیم‌القرآن‌والسنة روستای شورک مَلِکی/مشهد)، مولانا محمدعیسی امیری (استاد جامعةالحرمین‌الشریفین چابهار)، مولانا محمدعثمان (مدیر حوزه علمیه مدینة‌العلوم خاش)، مولانا عبدالکریم حسین‌پور (مدیر حوزه علمیه عین‌العلوم گشت) و شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید به ترتیب در این مراسم معنوی به ایراد سخن پرداختند. 

🔹در این همایش از 52 دانش‌آموختۀ برادر، 7 دانش‌آموختۀ خواهر، 14 حافظ کلام‌الله مجید پسر، 6 حافظ قرآن دختر، 6 قاری قرآن و 25 فارغ‌التحصیل دورۀ افتا تجلیل شد.

🔹دکتر حسین جامی‌الاحمدی: عصر حاضر، عصر علم و پیشرفت است

دکتر جامی‌الاحمدی، مدرس و مسئول آموزشی حوزه علمیه احمدیه تربت‌جام، عصر حاضر را عصر علم و پیشرفت دانست و گفت: باید علما و طلاب به علم روز و علم دین مزین شوند و در صدر امور باشند تا رهبری جامعه را در دست بگیرند، چراکه جامعه به خودسازی همگانی نیاز دارد و در این راستا باید اقدامی جدی صورت گیرد.

🔹دکتر ابراهیم اسماعیلی: پیام همایش‌های دانش‌آموختگی تواضع و فروتنی است

دکتر اسماعیلی، استاد حوزه علمیه امام شافعی سیریک با بیان اینکه «پیام همایش‌های دانش‌آموختگی تواضع و فروتنی است» خاطرنشان ساخت: الله تعالی به انسان‌ها نعمت‌های زیادی عطا کرده است، مانند بینایی، شنوایی و غیره. اگر خداوند این نعمت‌ها را بگیرد، چه کسی آنها را به انسان برمی‌گرداند؟ لذا لازم است انسان در مقابل نعمت‌های پروردگار تواضع و فروتنی پیشه کند.

ایشان در پایان جوانان و زنان را به فراگرفتن علم و دانش توصیه کرد و گفت: باید جوانان و زنان علم و دانش حوزوی و دانشگاهی را در حد مطلوب ادامه دهند، چراکه جامعه به علم‌شان‌ نیاز دارد.

🔹دکتر سیدیحیی فاضلی: خداوند همواره فردی را برای تجدید دین می‌‌فرستد

🔹دکتر فاضلی، استاد حوزه علمیه تعلیم‌القرآن‌والسنة شورک ملکی در این مراسم معنوی با موضوع «نقش مجدد در دین» به ایراد سخن پرداخت و گفت: خداوند همواره فردی را برای تجدید دین‌اش می‌‌فرستد. علامه سیوطی رحمه‌الله می‌گوید: خداوند در هر قرنی فقط یک مجدد می‌فرستد که مجدد قرن اول حضرت عمربن عبدالعزیز رحمه‌الله، مجدد قرن دوم امام شافعی رحمه‌الله و مجدد قرن سوم امام ابوالحسن اشعری رحمه‌الله بودند؛ امام ذهبی رحمه‌الله و دکتر قرضاوی معتقدند که جمع کثیری نیز می‌توانند به‌عنوان مجدد باشند.

🔹مولانا محمدعیسی امیری: «وقت» بزرگ‌ترین سرمایه بشر است

🔹مولانا امیری، استاد جامعةالحرمین‌الشریفین چابهار «وقت» را بزرگ‌ترین سرمایه بشر دانست و گفت: خداوند سرمایه عظیم و بزرگ وقت و عمر را به ما انسان‌ها عطا کرده است، باید مواظب بود که وقت و عمر ما در چه مسیری صرف می‌شوند؟

ایشان بر لزوم «دعوت به‌سوی حق» تأکید کرد و گفت: اگر در جامعه‌ای دعوت به‌سوی حق نباشد؛ آن جامعه خودبه‌خود به سمت هلاکت سوق داده می‌شود. باید همه افراد دانشگاهی و حوزوی خود را مسئول بدانند و مشغول دعوت و انتشار دین باشند.

🔹مولانا محمدعثمان: باید اهل‌سنت در ساخت‌وساز مساجدشان آزاد باشند

🔹 مدیر حوزۀ علمیه مدینة‌العلوم خاش با بیان اینکه «باید اهل‌سنت در ساخت‌وساز مساجدشان آزاد باشند» خاطرنشان ساخت: همان‌طور که برادران شیعه در مراکز استان و هر شهر و روستا مسجد دارند، اهل‌سنت هم باید آزادی داشته باشند تا بتوانند هر جا برای خود مسجد بسازند.

ایشان در ادامه تصریح کرد: ساخت‌وساز مسجد حق ماست و ما این حق را مطالبه می‌کنیم و در مقابل حقوق‌مان کوتاه نمی‌آییم. زمامداران هم باید این شهامت را داشته باشند که به مردم حقوق‌شان را بدهند

انتهای پیام /

منبع: سنی آنلاین 

موضوع اول

موضوع دوم

موضوع سوم

موضوع چهارم