-
سه شنبه, ۱۵ مرداد ۱۳۹۸، ۰۲:۳۷ ب.ظ
-
۱۵۲
🔸 امامجمعه اهل سنت زاهدان با اشاره به اینکه تجدید نعمت مستلزم بجا آوردن شکر پروردگار است، اظهار کرد: نعمتهای الهی را در ذهن خود استحضار کرده و شکرگزار آن باشیم. شکر نعمت در عمل و استفاده صحیح از آن نعمت میسر میشود.
🔸به گزارش شریعت نیوز به نقل از ایکنا از سیستانوبلوچستان، مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی، امامجمعه اهل سنت زاهدان صبح امروز، ۱۵ مردادماه در جمع طلاب دارالعلوم این شهرستان، گفت: در دهه اول ذیالحجه قرار داریم، باید قدر این روزها را دانست؛ خداوند متعال در ابتدای سوره «الفجر» به صبح روز عید و دهه ذیالحجه سوگند یاد کرده است که بیانگر جایگاه و عظمت این دهه است.
🔸وی ادامه داد: خداوند متعال دهه اول ذیالحجه را برای حجاج و برای همه جهانیان فرصت دانسته است، در این دهه حجاج در سرزمین مقدس مکه و در جوار خانه کعبه مناسک حج را انجام میدهند.
🔸امامجمعه اهل سنت زاهدان بیان کرد: کسانی که توفیق حج و زیارت خانه کعبه را نداشتهاند باید نهایت استفاده را از دهه اول ذیالحجه ببرند؛ روزه گرفتن در هر روز از این دهه، ثواب روزه یک سال را دارد.
🔸وی در ادامه با تلاوت آیه «فَاذْکُرُونی أَذْکُرْکُمْ وَ اشْکُرُوا لی وَ لا تَکْفُرُون» (بقره: ۱۵۲)، اظهار کرد: خداوند متعال به ما امر کرده که او را به کثرت یاد کنیم و شکر نعمتهایش را بهجای بیاوریم. بندگان باید قدردان نعمتها باشند و شکر پروردگار را که صاحب نعمت است بهجای بیاورند. خداوند از بندگانِ قدردان که نعمتهایش را ببینند و یاد کنند خشنود میشود.
🔸مولوی عبدالحمید ادامه داد: قرآن گاهی مسلمانان و گاهی تمام انسانها را خطاب میکند که نعمتهای خدا را ببینند و شکر آنها را بهجا بیاورید. اگر ما همین نعمتهایی را که الله تعالی در وجود ما قرار داده است ببینیم و بتوانیم شکر آنها را با پیروی از پروردگار ادا کنیم محبوب خداوند میشویم.
🔸وی افزود: قدر یک نعمت را زمانی درک میکنیم که از دستش بدهیم؛ وقتی بینایی ما ضعیف میشود، قدر چشم را درک میکنیم، اما تا زمانی که از این نعمت برخورداریم، ارزش آن را احساس نمیکنیم و غافلیم.
🔸این عالم اهل سنت بیان کرد: تجدید نعمت مستلزم بجا آوردن شکر پروردگار است؛ نعمتهای الهی را در ذهن خود استحضار کرده و شکرگزار آن باشیم. شکر نعمت نیز در عمل و استفاده صحیح از آن نعمت میسر میشود.
🔸مدیر دارالعلوم اهل سنت زاهدان با تأکید بر ادای کلمه «الحمدلله»، اظهار کرد: خداوند کلمه «الحمدلله» را بسیار دوست دارد. در حدیث آمده است که هر کس در مقابل نعمت، «الحمدلله» بگوید در شکر مبالغه کرده است. لذا مقابل هر نعمتی شکر و حمد خدا را بهجای بیاوریم؛ وقتی میخوابیم و استراحت میکنیم، وقتی فرزندی به دنیا میآید، یا فرزندان و خانواده را صالح و سالم میبینیم و وقتی هر نعمتی جدید میشود شکر خدا را بهجای بیاوریم
انتهای پیام / م
منبع خبر/ ایکنا